0

23.2.2021

Kolme suosituinta korua!

Korut, jotka saavat hymyn huulille!
Korut, jotka saavat hymyn huulille!

NUPPU, HUMU ja SKUMPPA ovat suosituimmat puiset korvakorut mitä tästä pajasta on lähtenyt maailmalle teidän iloksi. Ja hyvin olette valinnutkin! Ovathan kaikki minunkin lemppareita ja jokaisella on oma juju ja tarinansa. Suomen kieli on minulle rakas kieli ja tapa ilmaista itseäni. Siksi myös korujen nimet ovat minulle tärkeitä, niissä matkaa murre mukana ja ne ovat osa korua. Tämä korviskolmikko, kuten kaikki muutkin RIEMUpuodin puiset korvakorut valmistetaan täällä Savon parhaassa paikassa, eli Kuopiossa. Voisin kertoa teille hieman näistä korviksista.

NUPPU-korvikset ovat sympaattiset muotokieleltään, kuin sydän selällään. Nämä korvikset päätyvät monien korviin niin töihin kuin pilleisiinkin. Kokonsa puolesta NUPPU on siis passeli moneen eri tilanteeseen. Koru asettuu mukavasti korvanlehdelle ja keveys takaa helpon ja mukavan käytettävyyden. Korvikseen on yhdistetty kaksi eri väristä pisaran mallista koivuvaneripalaa. Pisaramuoto on ollut RIEMUpuodin matkassa alkumetreiltä asti. Yhden pisaran SAE-korvis on NUPPU-mallin alku, ja SAE-korvistakin on jälleen saatavilla mustana. NUPPU nimi viittaa hellittelynimeen, johonkuhun läheiseen ja kallisarvoiseen. Korviksessa on kaksi eri osapuolta, rinnakkain ja yhdessä. Korvakorun tyyli muuntuu väriyhdistelmän mukaan. Esimerkiksi musta-puu-yhdistelmä on hyvin klassinen ja persikka-minttu on leikkisä ja pirteä.

HUMU-korvikseen yhdistin RIEMUpuodille uuden materiaalin, sifonki-kankaan. Testailimme Moocbin Henkan kanssa kankaan laserleikkausta ja se osottautui toimivaksi. Kaikki korun osat on siis laserleikattu saman luottopakin toimesta. HUMU-korvis on samalla kertaa näyttävä, mutta kuitenkin kepeä ja ilmava koru. Sen kolmiulotteinen viuhkamainen muoto on mielenkiintoinen lisä RIEMUpuodin valikoimaan. RIEMUpuodin tavaramerkiksi voisi luokitella jo piparkakkumaisen reunuksen, joka on ujutettu tähänkin korvikseen mukaan. HUMU-korvakorut on luotu hetkiin, jolloin elämä hymyilyttää, olo on kepeä ja tunnelma katossa! Pyöristetyt muodot tuovat leikkisyyttä ja pehmeyttä ja luo kauniin kokonaisuuden kahden eri materiaalin välille.

SKUMPPA-korvis on ollut monessa muodossa RIEMUpuodin valikoimassa. Ensimmäinen SKUMPPA tehtiin kimaltavana mustana. Sen jälkeen värivaihtoehtoja on ollut useita. SKUMPPA-korviksesta on saatavilla myös miniversio pienempien korvisten toverille. Nykyinen SKUMPPA kupliva-malli on kiilannut suosiossa kärkeen, onhan se hieman pienempi kooltaan ja on vielä useamman koruhimoitsijan mieleen!

SKUMPPA-korvikset viimeistelevät kauniisti juhla-asun. Olen saanut ihastella kyseisiä korviksia ylioppilaan yllä sekä morsiamen korvissa. Jos joskus olen ollut ylpeä tekeleistäni, niin näissä hetkissä olen ollut erittäin otettu kunniasta! Kuinka hienoihin hetkiin suunnittelemani korut ovatkaan päässeet mukaan!

SKUMPPA-korvis on monen RIEMUpuodin kaverin ehdoton lemppari! Korviksessa on samaan aikaan naisellista koristeellisuutta, mutta kokonaisuus on kuitenkin yksinkertaisen pelkistetty. SKUMPPA-korviksen muotoiluun olen itsekin erittäin tyytyväinen. Askartelin ensimmäisen proton mustasta kartongista, sellainen muotoilun ammattilainen minä olen! Tiesin jo pahviversiosta, että tästä minä tykkään, toivottavasti muutkin! SKUMPPA-korvikset on luotu kiitoksena kaikille niille, jotka ovat kannustanneet minua yrittäjyyteen ja kunnianosoitukseksi avuliaille ystäville ja läheisille!

RIEMUpuoti on haluttu rakentaa alusta alkaen hyvän mielen kaupaksi, jota reunustaa hymyt ja iloinen elo. Tuotteita on ihana tehdä ja toivottavasti niiden kautta voi välittää hyvää mieltä myös eteenpäin. Jokainen tuote kulkee minun omien käsien kautta. Varmistan siis, että teille lähtevä tuote menee tämän tiukimman seulan läpi. Kun käytössä on puu ja koivuvaneri, materiaali on myös luonnonmukainen. En halua piilottaa materiaalin luonnollisuutta ja ainutlaatuisuutta, mutta tarkistan kaikki osat ennen kuin ne päätyvät asiakkaalle. Koska tehän ansaitsette vain parasta. Niinhän.

Iloa ja aurinkoa,

Jenni

Koodilla LEMPI nyt HUMU-, NUPPU- ja SKUMPPAkupliva-korvakorut -30% tämän viikon ajan 28.2.2021 saakka.


© RIEMUpuoti
Voimanlähteenä MyCashflow – Perusta menestyvä verkkokauppa


Teemasuunnittelu MOoCB